Sposób przygotowania

mięso ubić ,tak aby otrzymać duże cienkie plastry.skropić sokiem z cytryny.ser pokroić w cienkie plasterki lub skruszyć.w natłuszczonej formie do zapiekania układać warstwami mięso i ser.uwaga!mięsa nie wolno już solić.każdą warstwę posypywać zieleniną.ostatnią warstwę powinien stanowić ser.posypać wiórkami zimnego masła i wstawić do nagrzanego piekarnika 200*c na 35 min.takiego kurczaka przed podaniem kroi się jak tort.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam dania z kurczakiem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !