Sposób przygotowania

Filety z kurczaka umyć, natrzeć solą i przeciśniętym przez praskę czosnkiem, skropić sokiem z cytryny, oprószyć pieprzem i ziołami. Odłożyć na 1 godzinę w chłodne miejsce. Następnie mięso ułożyć na brytfannie, polać olejem, przykryć folią spożywczą, włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec około 50 minut w temp 180 stopni, skrapiając od czasu do czasu odrobiną wody.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    apetyczne mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wspaniale wygląda.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    apetyczne mięso
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    bardzo lubię :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !