Sposób przygotowania

Rybę rozdrabniamy widelcem i dodajemy do niej rozgniecione ziemniaki, jajko, bułkę, natkę pietruszki drobno posiekana i kaszę.
Przyprawiamy sola i pieprzem, kształtujemy kulki wielkości orzecha włoskiego i obtaczamy w mace. Smażymy na oleju na złoty kolor. Podajemy z dowolnym dipem lub surówką

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    A to ciekawe!
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    ciekawy przepis !
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    myślę że są smaczne
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszniutkie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !