Sposób przygotowania

Z maki,jajek i mleka robimy ciasto naleśnikowe. Pieczemy z niego naleśniki.
Czosnek przeciskamy przez praskę , dodajemy do sera wraz z natką pietruszki. Doprawiamy solą i pieprzem.
Na każdy naleśnik nakładamy po plastrze szynki ogonówki, smarujemy masę serową i zwijamy w rulon.
Przed podaniem kroimy na 3 części i ozdabiamy natka pietruszki.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    świetny przepis
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    to jest swietny sposób ja tak podaje sałatkę na stół zawijam w wędline
  • 0
    original
    Opublikowano

    Halusia

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo ciekawa przekąska
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    świetny pomysł na przekąskę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    bardzo ciekaw e są te ruloniki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !