Składniki:
fasola Jaś | 200 g |
natka pietruszki | |
śmietana | 1\\2 szklanki |
pieczarki marynowane | 50g |
sól | |
pieprz | |
cukier | |
musztarda | |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | |
sok z cytryny | |
jajko ugotowane na twardo | 2 |
fasola Jaś | 200 g |
natka pietruszki | |
śmietana | 1\\2 szklanki |
pieczarki marynowane | 50g |
sól | |
pieprz | |
cukier | |
musztarda | |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | |
sok z cytryny | |
jajko ugotowane na twardo | 2 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: