Składniki:
ogórki | 2 kg |
cebula | 1/2 kg |
marchew | 1\\2 kg |
papryka czerwona | 1/2 kg |
czosnek | 2 ząbki |
ocet 10 % | 1/2 szklanki |
cukier | 1/2 szklanki |
olej | 1/2 szklanki |
pieprz | 1 łyżeczka |
sól | 1,5 łyżki |
ogórki | 2 kg |
cebula | 1/2 kg |
marchew | 1\\2 kg |
papryka czerwona | 1/2 kg |
czosnek | 2 ząbki |
ocet 10 % | 1/2 szklanki |
cukier | 1/2 szklanki |
olej | 1/2 szklanki |
pieprz | 1 łyżeczka |
sól | 1,5 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: