Sposób przygotowania

Szynkę ponacinać tak, żeby powstał płat mięsa. Rozbić go lekko tłuczkiem. Pomidory zmiksować blenderem z olejem, czosnkiem, cebulą, solą czosnkową i serem. Odłożyć jedną łyżkę masy, resztę rozsmarować na mięsie, zwinąć w roladę, zabezpieczyć wykałaczkami i ułożyć w naczyniu do zapiekania. Wierzch posmarować pozostawioną masą i posypać ziołami. Piec ok.1 godzinę.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    ciekawy przepis
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Potwierdzam ,ciekawy przepis i muszę w najbliższym czasie wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Wygląda pysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Takie mięsko jest pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !