Sposób przygotowania

Cukinię obrać i pokroić w dość grubą kostkę. Pieczarki umyć i pokroić na kawałki. Cebulę posiekać i zeszklić na rozgrzanym maśle. Do podsmażonej cebuli włożyć pokrojone pieczarki i dusić pod przykryciem około 5 minut. Następnie wsypać pokrojoną cukinię i gotować do miękkości. Pod koniec dodać mąkę wymieszaną ze śmietaną i zagotować. Sos przyprawić do smaku solą, pieprzem i przyprawą maggi. Podawać do mięs.

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !