Sposób przygotowania

Bulion gotujemy ,wrzucamy pokrojone ziemniaki.
Posiekana cebulę smażymy na maśle,dodajemy plastry pieczarek i lekko dusimy.
Przekładamy do zupy, gdy ziemniaki będą już miękkie.
Gotujemy około 15 -20 minut.Przyprawiamy sola i pieprzem.
Wrzucamy ugotowany wcześniej w osolonej wodzie makaron.
Dodajemy śmietanę i posypujemy natka pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszna pieczarkowa, taką lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    smaczna
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !