Sposób przygotowania

Porzeczki czyścimy, płuczemy i zalewamy wodą. Gotujemy na kompot a pod koniec gotowania dodajemy cukier (3/4 łyżki czubate) i kieliszek rumu. Kompot podajemy do obiadu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    na pewno pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    jaki pyszny,mniam!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    śliczny kolor
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Smaczny! A ten rum... pychota!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszny!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    lubimy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    extra !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    fajny kolor
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    z pewnością przepyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !