Sposób przygotowania

Bagietkę kroimy w skośne kromki, nacieramy ząbkami czosnku, skrapiamy oliwą i przypiekamy w piekarniku na złoto.Ważne w czasie przyrządzania rosołu nie dodajemy soli. Serki topione są wystarczająco słone. Do wcześniej przecedzonego, przygotowanego do dajemy serki topione i gotujemy. Zieleninę myjemy i siekamy. Ugotowaną marchewkę z rosoły kroimy na zapałki do dajemy do rosołu. Na sam koniec posypujemy zieleniną. Podajemy w bulionówkach z dodatkiem grzanek . Smacznego

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    do wypróbowania, lubię serki topione
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł13

    Pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !