Sposób przygotowania

Wodę gotujemy z kostką warzywną i połową łyżki cukru.Dokładnie umyte i oczyszczone pory kroimy na 15 centymetrowe kawałki i gotujemy w wywarze do miękkości uważamy aby się nie rozgotowały.Po lekkim ostudzeniu każdego pora zawijamy w plasterek boczku posmarowany musztardą i spinamy wykałaczką.Pory układamy na blasze.W małej miseczce mieszamy oliwę z ziołami i pieprzem i smarujemy pory następnie wkładamy do rozgrzanego piekarnika na pół godziny do zrumienienia.Podajemy na gorąco z winegretem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    Pysznie wygląda;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !