Sposób przygotowania

Cebulę obrać i drobno posiekać. Na patelnię wyłożyć pasztet wiejski i wrzucić do niego cebulkę. Podsmażyć tak długo, aż cebula będzie miękka i doprawić do smaku. Na koniec dołożyć posiekany szczypiorek. Taką gorącą masą pasztetową przełożyć naleśniki i zwinąć jak krokiety.
Każdy krokiet panierować w jajku i bułce tartej i opiec na gorącym oleju.
Podawać do barszczu czerwonego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dla mnie smaczne krokiety
  • 2
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pyszne i jakie proste!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Nie robiłem takich.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pomysłowe danie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    magmonika1995

    swietnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !