Sposób przygotowania

Pomidory myjemy, parzymy i ściągamy skórkę oraz wykrawamy gniazda nasienne. Kroimy w kostkę nie musi być równa. Rozgrzewamy patelnię z połową oleju lub oliwy i dusimy pomidory się rozgotują ( 15 minut). Przelewamy do garnka i gotujemy na małych ogniu. Smażymy mięso mielone ( 15 minut) i dodajemy do pomidorów. Cebulę myjemy, osuszamy i kroimy w piórka, smażymy( 5 minut) i dodajemy do pomidorów. Pieczarki opłukujemy, oczyszczamy i kroimy dodajemy do pomidorów. gotujemy jeszcze (15minut ). Doprawiamy do smaku. Na samym końcu kroimy bazylię i wszytko razem mieszamy. Smacznego :-)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł13

    Brzmi obiecująco
  • 3
    original
    Opublikowano

    marchewka

    z pieczarkami jeszcze nie próbowałam, zapewne smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    lubię spagetti
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszny sosik
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Lubię takie sosy :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !