Sposób przygotowania

Fasolkę oczyścić, pokroić na mniejsze kawałki, ugotować w lekko osolonej wodzie do miękkości, odcedzić. Jajka rozbełtać, wymieszać z mlekiem, solą i pieprzem. Usmażyć na oleju mieszając, aż jajka się bardzo mocno zetną, przestudzić. Cebulę pokroić w kostkę, wymieszać z pokrojonymi w kostkę ogórkami, startym na tarce o dużych oczkach serem, fasolką i jajecznicą. Dodać ketchup i majonez, wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pomysłowy sposób na jajówę...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    ciekawa sałatka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pomysłowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !