Sposób przygotowania

Ser rozkruszyć w miseczce, posypać sodą, przykryć i odstawić na dwa -trzy dni w ciepłe miejsce. Masło rozpuścić, dodać ser i cały czas mieszając smażyć do momentu całkowitego rozpuszczenia się sera, gdy ser się rozpuści dodać keczup, przyprawić do smaku solą i pieprzem, dodać jajka i smażyć (mieszając) do momentu, aż ser zgęstnieje na koniec dodać posiekany szczypiorek,wymieszać . Miseczkę opłukać zimną wodą,przelać gorący ser i zostawić do ostudzenia. Ja osobiście lubię jak jest jeszcze ciepły

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Jestem ciekawa jak smakuje taki ser. Przekonam się, jak wypróbuję.
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    jestem ciekawa smaku takiego sera

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !