Sposób przygotowania

Skrzydełka oczyścić. Olej wymieszać z miodem, posiekaną melisą, wyciśniętym czosnkiem, sokiem wyciśniętym z połowy cytryny, solą i pieprzem. Marynatą polać mięso, zamieszać, odstawić na noc do lodówki. Następnego dnia skrzydełka ułożyć w naczyniu do zapiekania, posypać z obu stron przyprawą. Piec w 180 stopniach przez ok.1 godzinę. 20 minut przed końcem pieczenia skrzydełka odwrócić na drugą stronę, żeby też się przyrumieniła.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pycha!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Fantastyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    ale,super przepis:-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !