Sposób przygotowania

Bułkę mieszamy z panierką. Jajko rozkłócamy z solą i pieprzem. Pierś dzielimy na kotlety. Każdy doprawiamy solą, pieprzem i Vegetą. Panierujemy w jajku a następnie bułce. Smażymy na rozgrzanej patelni z każdej strony.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    tylko szkoda, że wiosny nie ma:(
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    ale robione wiosną hehe:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Mogą być też jesienne, zimowe, letnie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !