Sposób przygotowania

Świeże grzyby oczyścić, ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, wystudzić i pokroić na paseczki. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Jajka umyć, ugotować na twardo, obrać i pokroić w kostkę. Ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach, wymieszać z majonezem, posypać posiekanym zielonym koperkiem. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    jakie grzyby, konkretnie jaki gatunek bo to chyba sprawa zasadnicza
  • 0
    original
    Opublikowano

    olivka

    Dodajemy grzyby opieńki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Paweł29

    Brzmi smakowicie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !