Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo. Oddzielamy białka od żółtek. Żółtka ucieramy z majonezem i śmietaną. Drobno kroimy konserwowe ogórki, grzybki, szczypiorek oraz białka jajek. Wszystko dodajemy do masy majonezowo-śmietanowej. Doprawiamy do smaku chrzanem, solą i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    dobre i przydatne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    uwielbiam sosy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    apetycznie zrobiony
  • 1
    original
    Opublikowano

    natalia.doradca

    świetny :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !