Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z cieciorką
2. Dodać pomidory i odsączoną cieciorkę. Wymieszać. Przyprawić do smaku. na koniec wrzucić ugotowany makaron. Podawać posypane posiekaną natką pietruszki.
makaron | 1 szkl |
cieciorka | 1 puszka |
papryka czerwona | 1 szt |
pomidory krojone z puszki | 1 op |
czosnek | 2 ząbki |
cebula | 1 szt |
chilli | do smaku |
pieprz | do smaku |
oliwa | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
natka pietruszki | wg uznania |
bazylia | do smaku |
tymianek | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: