Sposób przygotowania

Rybę oczyścić, posolić. Pozostawić na 12 godzin. Następnie razem z warzywami i przyprawami ugotować go w naczyniu do ryb. Po ugotowaniu ułożyć na półmisku i ozdobić. Do 1 litra wywaru dodać ocet, żelatynę przygotowaną wg przepisu, białka ubić i dodać, wymieszać i zagotować. Następnie odcedzić wywar, ostudzić dobrze, i zalać rybę.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smacznie się zapowiada
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne i zdrowe. takie jadzenie lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    jakoś nie przepadam za rybą w galarecie, ale moi rodzice uwielbiają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !