Sposób przygotowania

* główka kapusty 3 kg
* przecier pomidorowy 300 gram
* ziele angielskie 3 szt
* liść laurowy 2 sztuki
* rosołki drobiowe 4 szt
* sól, pieprz do smaku
* kucharek do smaku
Kapustę szatkujemy Duży garnek z woda wstawiamy na gaz wkładamy kapustę liść laurowy i ziele angielskie gotujemy na małym ogniu dodajemy kostki rosołowe i nadal gotujemy na końcu dodajemy pieprz sól i przecier pomidorowy i teraz gotujemy aby wygotować rzadkie Smakujemy czy jest dobre w smaku można doprawiać według gustu, Gotowałam 1,5 godzinki

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Smaczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo dobry dodatek obiadowy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !