Sposób przygotowania

Wszystkie składniki łączymy ze sobą, doprawiamy pieprzem i Kucharkiem. Mokrą ręką kształtujemy kotlety w miarę płaskie i smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor z obu stron. Podajemy do ziemniaków lub z bułką jak tzw.hamburger.
ps.
woda jest do masy, dodajemy jej tyle by masa była lekko klejąca się do ręki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zapowiadają się ciekawie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Muszę kiedyś je zrobić.
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Czasami uzywam do kotletów manny zamiast bułki tartej.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    z kaszą jeszcze nie jadłem,pewnie pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    David

    muzą być smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    też dodaję kaszę mannę ale mniej
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    ciekawy pomysl
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    robię takie, bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    musza być pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !