Sposób przygotowania

Czosnek wycisnąć. Dodać przecier, miód, oregano, oliwę, pieprz, wszystko to połączyć ze sobą i rozetrzeć na jednolitą masę. Przygotowaną masą nasmarować udka i wstawić do naczynia żaroodpornego, zalać bulionem i dodać cebulkę pokrojoną w krążki. Piec w nagrzanym piekarniku w temp. 190 stopni ok. 45 min.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale rumiane, super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pysznosc zasluguje na plusika...
  • 1
    dr
    Opublikowano

    agataw1990

    wygladaja swietnie!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    rewelacja !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    nie ma nic lepszego niż ta skórka
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pysznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    cudeńko
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    smakowicie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pyszne są takie udka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    mniam pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    pięknie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pychaśne
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    Fest udo dla głodomora
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    tez niekiedy takie udeczka robię :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    pyszniusie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !