Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Morele z nadzieniem z sera

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bekon 8 plasterków
morele 8 sztuk
żółty ser 3 dag (np. Gouda)
masło 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Morele z nadzieniem z sera

Morele umyć, osuszyć i przekroić na pół, wyjąc pestki. Z utartego sera i masła sporządzić jednolitą masę i nałożyć ją do połówek moreli. Morele z masa serową owinąć boczkiem i wstawić do gorącego piekarnika, można spiąć wykałaczkami. Piec aż do lekkiego zrumienienia bekonu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 21.04.2013 16:01
fajny pomysł
jeta72 12.04.2013 14:15
smaczne :-)
anemon 11.04.2013 13:00
Bardzo pomysłowa przekąska.
Grażyna13 26.09.2012 13:00
Pyszności :)
caralajna 29.05.2012 17:41
bardzo ciekawy deser
barbara11561 23.04.2012 07:19
Iza jakie masz oryginalne pomysły?)
caroline1983 19.03.2012 10:39
oryginalna przekaska
misia53 05.12.2011 01:00
no , coś takiego.....?
Justa32 16.11.2011 18:46
muszą być smaczne!!!
ben-ka 26.11.2010 13:56
Ale specjały:) warto spróbować!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak