Sposób przygotowania

Cebulę, mięso kroimy w kosteczkę .
Cebulę podsmażamy na oleju, dodajemy mięso, dusimy do miękkości.
Podlewamy wodą.
Doprowadzamy do wrzenia, dodajemy serek topiony i dokładnie mieszamy z wywarem. Kapustę szatkujemy w średniej wielkości kawałki dorzucamy do miękkiego mięsa. Dusimy, dodajemy przecier i fasolę wraz z zalewą.
Gdy kapusta zmięknie doprawiamy do smaku, wsypujemy natkę pietruszki i gotujemy jeszcze około 5 minut.
Podajemy do ziemniaczków.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    superowa
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takiej nie jadłam muszę przyznać:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Połączenie kapusty i fasoli jak najbardziej mi odpowiada.
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo smaczna:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pyszna
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    smakowicie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    jestem pewna że bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !