Sposób przygotowania

Mięso umyć kilkakrotnie, zalać wodą zagotować. Wyjąć szumowiny. Dodać kostki rosołowe. Jarzyny umyć, obrać i dodać do wywaru. Gotować do miękkości mięsa. Doprawić kucharkiem i pieprzem. Ugotować osobno makaron. Makaron odcedzić, przelać wodą i po osączeniu rozdzielić do talerzy. Zalać wrzącym rosołem. Udekorować ugotowaną w rosole marchewką i świeżą natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super zdjecia
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    mniam,uwielbiam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    mój ulubiony
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !