Sposób przygotowania

Rozgrzać patelnie, na której nalany jest olej. Kaszankę zdjąć z kiszki. Rozdrobnić na małe kawałeczki. Dodać kiełbaskę pokrojoną w kawałeczki oraz boczek- co chwile mieszając.. Po około 4 minutach dodać pokrojoną w kawałeczki cebulkę. Doprawić. Przykryć pokrywką. Smażyć na małym ogniu około 5 minut mieszając co chwilę.

Wszystko wyłożyć na talerzyk.


Pomidorki pokroić w plasterki czy jak kto woli np. na ćwiartki. Posypać solą i pieprzem.

Dodać do przygotowanego jedzenia znajdującego się na patelni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    fajne połaczenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    prosto i smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !