Sposób przygotowania

Mięso dokładnie wymieszać z przyprawą w płynie, wyciśniętym czosnkiem, pieprzem i curry. Z mięsa formować wałeczki i nadziewać je na patyczki do szaszłyków. Grillować na rumiano z każdej strony.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    to coś dla mojego męża i dla mnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    pysznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    bardzo pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    ciekawe:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    fajny pomysł, u mnie lubią mielone
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Lubię takie szaszłyczki z grilla.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !