Sposób przygotowania

Cukinię obrać, pokroić w plastry grubości 1 cm, oprószyć solą i pieprzem. Następnie plastry cukinii panierować mąką, zanurzyć w roztrzepanym jajku ze szczyptą soli i obtoczyć w rozkruszonych płatkach kukurydzianych. Usmażyć z obu stron na rozgrzanym tłuszczu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    Warto spróbować.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam cukinię.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !