Sposób przygotowania

Dzwonki ryby skropić sokiem z cytryny, posolić i popieprzyć,
obtoczyć w mące, zamoczyć w skłóconych jajkach, panierować w tartej bułce.
Na patelni rozgrzać olej i usmażyć rybę ze wszystkich stron.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwiaweg11

    Uwielbiam wszystkie ryby :)
  • 6
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Rybka zawsze jest dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    ciekawe polaczenie
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    ciekawy przepisik
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    tej ryby, tak przyrzadzonej jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    pycha!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    fajna potrawa ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    pierwszy raz słyszę o tych dzwonkach
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pieknie wyglądają :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam rybkę.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !