Sposób przygotowania

Każdy filet podzielić na 2 części, rozbić tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem. Jajko rozbełtać, dodać do niego mleko i majonez, dokładnie rozmieszać. Mięso moczyć w jajecznej masie i obtoczyć w bułce tartej. Kłaść na rozgrzany olej i smażyć na rumiano z obu stron.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Proste w przyrządzeniu i baaardzo smaczne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    uwielbiam takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    lepsze niz wieprzowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Też często takie robię.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !