Sposób przygotowania

1. Mięso umyj, osusz, pokrój na 4 kotlety. Lekko je rozbij, oprósz z obu stron solą oraz pieprzem, wstaw do lodówki.
2. Na jednym talerzu wymieszaj jajka z mlekiem, na drugi przesiej mąkę, a na trzeci wsyp bułkę tartą. Sznycle obtocz kolejno w mące, zanurz w jajkach i opanieruj w bułce.
3. Rozgrzej oliwę z masłem. Smaż sznycle na średnim ogniu po 6 min z każdej strony. Każdą porcję udekoruj cytryną i natką.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczne kotleciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszne kotleciki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !