Sposób przygotowania

Ogórki pokroić na słupki, zasypać solą i odstawić na 3-4 godz .
Po tym czasie odlać wodę,dodać chili,posiekany czosnek i olej,wymieszać i odstawić na kolejne 2 godz .Po tym czasie zalać gorącą zalewą z cukru i octu,odstawić na 12 godz,po tym czasie przełożyć do wyparzonych słoików,zalać powstałym płynem ,zakręcić i już nie gotować .
Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu .

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy sposób na weki ogórkowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawa propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !