Sposób przygotowania

Cukinie ścieramy na tarce- odstawiamy na pół godziny, a następnie odciskamy wodę.
Dodajemy startą cebulę,pokruszoną fetę, posiekaną zieleninę, roztrzepane jajka i mąkę- przyprawiamy- mieszamy.
Łyżką lub kielnią nakładamy ciasto na rozgrzany olej- smażymy z obu stron na złoto.
Wykładamy na ręczniki kuchenne.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    magical66

    smaczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    magical66

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Świetne.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    mniaaam
  • 1
    original
    Opublikowano

    magduś83

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe i smaczne placuszki
  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    świetne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    z fetą nigdy nie jadłam, robię takie placuszki z serem żółtym
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    lubi? cukiniowe placuszki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    bardzo smaczne :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !