Sposób przygotowania

Polędwiczki przekroić na pół i zrumienić na oleju. Przełożyć do garnka, a na pozostałym
tłuszczu smażyć cebulę i przez chwilę podsmażyć posiekaną kapustę. Cebulę i kapustę dodać do mięsa wraz z przyprawami. Wlać rosół i dusić na małym ogniu 30-40 min. Gdy mięso będzie miękkie doprawić pieprzem i solą. Podawać z kluskami lub kaszą.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Smaczna polędwiczka z warzywami, pycha obiadek.
  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    delikatne mięsko z dodatkiem kapusty...moje ulubione połącznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    coś konkretnego
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Apetyczne
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Tradycja i jeszcze raz tradycja - pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    Ale obiadek...pycha:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    super danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa36

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !