Sposób przygotowania

Do garnka wlać wodę. Ziemniaki obrać, pokroić w kostkę i dodać do garnka. Następnie dodać włoszczyznę. Korpus opłukać, dodać do garnka, posolić, dodać przyprawy. Gotować około 30-40 minut. Przed końcem gotowania- ok 10 minut wrzucić opłukany ryż. Całość gotować 10 minut. Posypać obficie świeżym koperkiem lub natką pieptruszki. Doprawić do smaku. Można dodać pokrojoną drobno wędlinę.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pyszna klasyka
  • 1
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    najlepsza:)
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    mic

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    extra
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    szybko tanio i pysznie;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !