Sposób przygotowania

Fileta pokroić w kostkę posypać wszystkimi przyprawami wymieszać i smażymy , w tym czasie ugotować ryż , ugotowany opłukać i odstawić , do mięska dodajemy wszystkie warzywa , nie które wcześniej krótko pogotowałam. I całość wszystko najpierw krótko smażyć potem wlać najpierw aby się dusiło pół szklanki wody wymieszać i dusić . Gdy woda odparuje polać keczupem wymieszać i wlać ponownie jeszcze wodę dusimy aż wszystko będzie miękkie. Ryż przełożyć do garnka a do ryż dodajemy wszystko to co dusiliśmy. W garnku całość dobrze wymieszać i podawać .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    fajny ryż,smacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !