Sposób przygotowania

Karkówkę lekko schładzamy i kroimy w paski. Staramy się aby paski były bardzo cieniutkie. Następnie przyprawiamy przyprawą do gyrosa i grillujemy na patelni grillowej na rumiano. Pod koniec grillowania dodajemy tymianek.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    bardzo smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Uwielbiam gyros ze wszystkich mięs
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolajka

    ja też wczoraj miałam gyrosa na obiad,
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    To także coś dla mnie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    dawno nie jadłam, ale niedługo trzeba będzie nadrobić zaległości :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszny :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Moja ulubiona przyprawa do mięs to właśnie gyros i najczęściej łączę ja właśnie z karkówką.Mniam!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !