Sposób przygotowania

Opłukanego i dobrze wysuszonego łososia norweskiego ułożyć na tacce aluminiowej i upiec na grillu. Następnie rybę ostudzić i zalać marynatą przygotowaną z oliwy, przyprawy grill ziołowy Prymat, marynacie klasycznej Prymat, soku z limonki i kolendry.

Umytą sałatę delikatnie wymieszać z kiełkami, cebulą i pokrojonym w grube słupki arbuzem. Awokado pokroić w grubsze paski, zalać sokiem z cytryny i dekoracyjnie ułożyć na wierzchu sałatki. Do dania dodać kawałki aromatycznego łososia i całość skropić pozostałą marynatą.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    linka1312

    brzmi i smakuje wysmienicie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Uwielbiam łososia :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    łosoś ok ale sałatka nie bardzo mi odpowiada a już najmniej kiełki
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    Pycha:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !