Przepis i sposób przygotowania na: Krem warzywny
Garnek z gorącą zupą odstawić z ognia i dodać żółtka wymieszane z śmietaną i 2-3 łyżki zupy.
kalafior | 350 g |
mrożona mieszanka groszku i marchewki | 150 g |
ziemniaki | 300 g |
zielona fasolka szparagowa | 200 g |
rzodkiewka | 50 g |
woda | 1,5 l |
cukier | 2 łyżeczki |
sól | 1 łyżeczka |
krewetki | 200 g |
masło | 50 g |
mąka | 25 g |
mleko | 500 ml |
śmietana | 200 ml |
przyprawa uniwersalna Kucharek | 1 łyżka |
żółtko jajek | 2 szt |
posiekany koperek | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: