Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę, podsmażyć na oleju. Dodać do niego pokrojoną w kostkę cebulę, wyciśnięty czosnek i kostki mięsne. Smażyć, aż cebula się zeszkli. Oprószyć lekko solą, posypać przyprawą do wieprzowiny, zalać wodą. Dusić pod przykryciem do miękkości. Jak mięso będzie już miękkie, dodać odsączoną marchewkę. Sos zagęścić mąką wymieszaną z 1/2 szklanki zimnej wody.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taki gulasz lubię w zimowe dni...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszny gulasz
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smaczne połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !