Sposób przygotowania

Jajka z Majonezem i Groszkiem

4 jaka ugotowane na twardo
1 mała puszka groszek konserwowy
1 mały majonez
1/2 pomidor (do dekoracji)
3 gałązki pietruszka zielona (do dekoracji)

Ugotowane jajka płuczemy pod bierzącą wodą.
Na talerz wykładamy majonez a na majonez rozsypujemy groszek.
Pomidorka myjemy i układamy na srodku talerza,robimy w nim dziurkę nozem i wkładamy gałązki natki.
Czyste umyte jajka kroimy na pół i układmy wokół pomidora.
Na każdą połówke jajka dajemy majonez i ozdabiamy groszkiem.

SMACZNEGO . . . . . .

Jajka zawsze na czasie-Polecam :-)

Komentarze

  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    chyba wszyscy je lubią :-)
  • 1
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    Chyba raczej tak, i przewaznie nigdy ich nie brakuje na stole podczas imprezy czy przyjęcia hihi :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Prosto i smacznie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !