Sposób przygotowania

Drożdże mieszamy z mąką , jajkami i 3 łyżkami dżemu. Na rozgrzanym oleju smażymy racuszki z obu stron na złotawy kolor. Podajemy ciepłe z dowolnym dżemem .

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    pyszne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    dla takiego śniadania warto wstać
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszności.
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ale pyszne u Ciebie śniadanie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !