Sposób przygotowania

1. Mąkę, jajka i szczyptę soli wyrób z ciepłą wodą. Ciasto rozwałkuj, szklanką wytnij krążki.
2. Cebulę obierz, posiekaj. Mięso drobno pokrój, razem z cebulą duś do miękkości na oleju. Odparuj. Kapustę obierz, posiekaj, wymieszaj z mięsem. Przypraw. Farsz ułóż na cieście, zalep. Pierogi ugotuj w osolonej wodzie.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    smakowite :)
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    uwielbiam takie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszne pierogi
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetne pierogi :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    apetyczne !!!
  • 1
    dsc_0527
    Opublikowano

    ada.la

    wspaniały obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !