Sposób przygotowania

Kuskus przygotować według przepisu na opakowaniu. Cebulę
pokroić w drobną kostkę. Tuńczyk w oleju lub w sosie własnym , kukurydzę ,fasolę czerwoną, pieczarki
odsączyć z
zalewy. Wszystko połączyć z majonezem, natką pietruszki doprawić do
smaku solą,
pieprzem i sokiem z cytryny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    pysznie brzmi ta sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Bardzo fajne składniki - coś dla mnie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    dobra sałatka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !