Sposób przygotowania

Na rozgrzanym smalec wrzucamy pokrojoną w kosteczkę cebulę. Gdy zacznie się rumienić dodajemy drobno pokrojonego pomidora i smażymy, aż odparuje woda. Następnie wrzucamy połówki oliwek i białka jajek. Całość solimy i mieszamy. Smażymy do momentu ścięcia się białka. Podajemy obficie posypane świeżo zmielonym pieprzem. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    A już myślałam,że to specjalność dla tych z podwyższonym cholesterolem:) ale jednak nie - smalec jest !
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    No, no, no... Podziwiam kulinarne zdolności.... I nadziwić się nie mogę;)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Takiej jajecznicy jeszcze nie jadłam
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    taka inna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    apetycznie wygląda :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Pięknie wygląda !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !