Sposób przygotowania

Do bulionu dodać obraną i pokrojoną w kostkę marchewkę i ziemniaki. Fasolkę umyć obrać z końcówek i pokroić na pół lub na 3-części. Kiełbasę pokroić w plasterki a następnie każdy plasterek na pół. Czosnek przecisnąć przez praskę. Wszystko dodać do wywaru. Doprawić do smaku. Z mąki zrobić zasmażkę i dodać do zupy. Zagotować. Pod koniec gotowania dodać śmietanę i mieszać chwilkę gotując. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Szybka i smaczna zupka :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł jeszcze takich nie jadłam ale czas spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa propozycja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa propozycja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa propozycja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszna zupka
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    takiej jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !