Sposób przygotowania

Dynię obieramy z twardej skórki usuwamy pestki , miąższ pokroić w kostkę zalać wrzącą wodą osoloną i gotować 5 minut , potem odcedzamy zalewamy ponownie wrzącą wodą dodajemy przyprawy i gotujemy już do miękkości , cytryny sparzyć obrać i pokroić w plastry wkładamy te plastry do dyni przykryć , wystudzić i pozostawiamy w taki właśnie sposób w chłodnym miejscu na 24 godziny.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fantastyczny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    chyba nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    na pewno dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    erym

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !